ادریس قائمی در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: آنچه که مشخص است ما اکنون فیزیک آب را کم داریم و جریانات ورودی آب به مخازن کاهش قابل توجهی داشته است. بر اساس آمار ۱۷ درصد گنجایش سدهای استان ذخیره آبی دارد. سال گذشته در مدت مشابه این میزان ۲۸ درصد بوده است. با توجه به اینکه مصرف آب شرب در الویت است روند تحت کنترل هم داشته است.
مدیرنگهداری و بهره برداری از تاسیسات آبی خراسان رضوی تصریح کرد: امسال به دلیل کمبود منابع آب به سمتی رفته ایم که کشاورزی در بسیاری از شبکههای آبیاری محدود شده است. امسال بیشتر کمبود بارندگی و منابع آبی مطرح است و بارندگی اخیری که در استان شاهد بودیم تاثیر قابل ملاحظهای نداشت و تقریبا معادل مصرف ذخیره انجام شده بود.
به گفته قائمی، ما مشکلی در ذخیره سازی آب در سدها نداریم بلکه مشکل عدم بارندگی و ورود جریان اب به مخازن سدهای استان است. طبیعتا اقدامات سخت گیرانه در بحث مصرف آب شرب و مصرف آب در بخش کشلورزی وجود دارد تا ذخیره استراتژیک را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: با قاطعیت میتوان گفت هدر رفت در جریان آبی نداریم. سدهایی هم در دست احداث در نقاط مرزی است که در آن نقاط هم باید پروتکلهای مرزی رعایت شود و اگر گزارشی از میزان آب خروجی اعلام میشود همان حق آبهای است که طبق پروتکلها باید رها سازی بشود.